Met veel plezier nodigt Tech in Motion jullie uit om de wereld van Agrotechniek en Groentechniek te verkennen tijdens de grootste vakbeurs van Nederland voor deze sectoren. Van 11 tot en met 14 september 2024 zijn jullie van harte welkom op het terrein van Walibi in Biddinghuizen, waar de toekomst van technologie tot leven komt. Deze beurs is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de wereld van de Agrotechniek en Groentechniek.

Scholieren kunnen zich, samen met hun docenten/begeleiders, oriënteren op een toekomstige carrière en vervolgopleiding in de sector mobiele werktuigen. Beroepen waar veel vraag naar is, maar ook ontzettend veel mogelijkheden bieden! Vanuit het platform Tim (Tech in Motion) organiseren wij een leuke activiteit voor de scholieren. Scholieren kunnen deelnemen aan deze activiteit en hierbij kunnen zij geweldige prijzen winnen, zoals een waardecheque van € 1.500 voor een dagje uit met de klas!

Wie, wat, waar… 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Het team van tech in Motion staat klaar om je te helpen via e-mail op info@techinmotion.nl of telefonisch op 06 – 395 00 620. Bekijk ook onze website www.techinmotion.nl

We kijken uit naar jullie komst en naar een inspirerende ervaring voor je scholieren!